Új vagyok, segítség!

Bach-virágterápia kreditpontos továbbképzés

Bach-virágterápia tanfolyam

Bach-virágterápia tanfolyam!

2016. november 4-5. és november 11-12.

(két hétvége, 4 teljes nap)

Oldalhasználati trükkök

Ezt az útmutatót folyamatosan fejlesztjük, érdemes lesz ide vissza-visszatérned. Minden bővítésről majd külön is tájékoztatni fogunk!

Nagyon sok olyan apró fejlesztést léptettünk életbe az utóbbi időben, ami megkönnyíti az oldal használatát.

antalvali_otletek-200x

2006 óta gyűjtjük és írjuk folyamatosan a bionóm életformába illő, cikkeket, információkat. Aki csak most regisztrált be, nem csoda, hogy elvész a sok menüpont és a sok információ között. Remélem ez a kis "használati utasítás" átláthatóbbá teszi az oldal szerkezetét, és rávilágít annak logikájára.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Mentőöv a cikkrengeteghez!

Kedves olvasó!

Most, hogy itt a nyár, az Antalvali.com csapata is megpihen a kánikulában, és idén először szabadságra megyünk a nyári hónapok idejére. Ez leginkább a hozzászólások megválaszolási idejére lesz hatással, ezért kérjük a türelmedet.

Természetesen továbbra is van módod böngészni az oldalon, amelyet a kereső megfelelő használatával még hatékonyabbá tehetsz. Erről és sok egyéb, az oldal használatával kapcsolatos információról ebben a blogbejegyzésben olvashatsz.

Ne aggódj, erre az időszakra sem hagyunk teljesen magadra! Távollétünkben is igyekszünk a lehető legtöbb segítséget nyújtani számodra, ezért összegyűjtöttünk egy kis "útravalót", amely a legfontosabb témakörökhöz tartozó legátfogóbb cikkeket tartalmazza.

Ezenkívül érdemes és hasznos a blogbejegyzések alatti hozzászólások között is olvasgatni, kutakodni, hiszen könnyen elképzelhető, hogy pont a tiédhez hasonló kérdésre (és a rá adott válaszra) bukkansz közöttük!

A Boszorkánykonyha rovatunk továbbra is aktív marad - hiszen enni kell  -, valamint a Facebook oldalunkon is sok érdekességet olvashatsz!

Természetesen továbbra is felteheted kérdéseidet hozzászólások formájában, azonban nem tudjuk garantálni azok megválaszolását.

Ha esetleg személyesen szeretnél találkozni velünk, akkor ezt programjainkon megteheted.

Kellemes böngészést kívánunk!

Az Antalvali.com csapata

cikkgyujtemeny

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (7 votes)

Bionom Léböjt- és Életmódtábor Antal Valival és Lénárt Gittával!

Immáron ötödik alkalommal szervezzük meg méregtelenítő léböjt- és életmódtáborunkat, de idén szakítunk a hagyományokkal! Ugyanis a megszokott szakmai vezető, Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta mellett Lénárt Gitta fog gondoskodni a méregtelenítő finomságokról.

Léböjt tábor

A Bionom Léböjt- és Életmódtábor időpontja:

2016. július 8-17.
10 nap, 9 éjszaka

BETELT!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel