Velem történt

A kezdet nem mindig olyan nehéz!

Kedves Vali!

Írtad, hogy számos támadás ér minket, az egészséges és tudatos táplálkozást követőket. Nagyon örülök a munkásságodnak, a természetességednek, és a ripotjaidat hallva is egyre szimpatikusabb vagy a számomra. Az átállás nekünk sem volt könnyű, de ésszel és rendszeres tanulással, türelemmel, a családi kiadások figyelembe vételével igen is könnyen megoldható.

Életmódváltás

4.333335
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (6 votes)

Helyzetjelentés: Gyógyulás az ekcémából!

Halihó!

Gondoltam, itt az ideje, hogy beszámoljak az ekcémám állapotáról. Sajnos a megfelelő táplálék-kiegészítők és kozmetikumok alkalmazása mellett sem múlt el az ekcémám. 2014 augusztusában jelentkezett a kezemen, apró folyadékkal teli hólyagok formájában. Ennek hatására teljesen lecseréltem a kozmetikumaimat, mosó- és mosogatószereimet. A mosogatást is csak gumikesztyűben végeztem (még a munkahelyemen is). Nem segített. Bőrgyógyászaim szteroidos krémeket írtak fel, amik ugyan először javítottak az állapoton, de nem múlasztották el a hólyagokat, majd teljesen hatástalanok lettek.

Ekcéma

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Hajfestés Khadi hajfestékkel

Kedves Mindenki!

Az oldalt több héten át böngészve rászántam magam az első hajfestésemre. Nem akartam elkapkodni, ezért nagyon hosszan időztem az előzetes kutatáson, és nagyon nagy segítségemre voltak az itt szereplő tanácsok, amit köszönök mindenkinek!

Hajfestés Khadi hajfestékkel

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

HPV gyógyulás

Sziasztok!

Egy évvel ezelőtt én is megfertőzödtem a HPV-Condylomával. Először mit sem sejtve, nem tudtam mivel állok szemben, bőrgyógyászhoz fordultam, hogy választ kapjak, milyen "jelenségekkel" fertőződtem meg. Sokáig halogattam az orvoshoz fordulást. Előtte interneten kutattam, mi is lehet a problémám odalent. Amikor már orvoshoz mentem, tisztában voltam a betegségemmel.

HPV

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Az én nagy méregtelenedésem!

Sziasztok!! 

Ugyan még csak most kezdtem a levezető szakaszba, de nyilván nekem is rengeteg élményt és érdekes tapasztalatot hozott ez a néhány hét. Egyedien éljük meg ezeket az "életmódváltásokat", de valahol mindannyian ugyanarra vágyunk. Nekem ez az első, ami úgy érzem sikerült, és valóban gyökeres változásokat indított be.

Szénhidrát- és kávéfüggő voltam. Sokféle problémával. Jó alapom van már az új élethez, táplálkozási szokásokhoz és egész-séghez.  33 éves vagyok, 15 év kemény egészségromboló év áll mögöttem.  Idén májusban viszont jól álltak a csillagok. 

Az én nagy méregtelenedésem!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Útkeresés

Sziasztok!

Egy útkereső vagyok az út elején. Több éve cukorbeteg , eddig gyógyszeresen kezelt, de diétát tartó ember. Tudtam, hogy valamit nem csinálok jól, hiszen a túlsúlyomtól sehogy sem sikerült megszabadulnom. Sajnos januárban hasnyálmirigygyulladást kaptam, azóta pedig inzulint kell adnom a cukromra. A laboreredményeim nem túl jók, és a vérzsír magas.

Útkeresés

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Mi a fiatalságom megőrzésének titka?

Az elmúlt őszön készült a kép, ott már 61 voltam, most fél évvel több + 4 felnőtt gyerek...

Ezen a képen 61 éves vagyok

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

A látás és az egészség

LátásjavításElőször is köszönetet szeretnék mondani Antal Valinak, hogy ennyi komoly jótanáccsal lát el minket. Soha nem látott méreteket öltöttek az életünkbe észrevétlenül beszivárogtatott vegyszerek, amiket nem győzünk kiiktatni, és nem is biztos, hogy maradéktalanul lehetséges.

Egyre több beteg ember van, egyre több látásromlásról hallunk, de ez már fiatal korban is így van. Olvasván a sok hozzászólást, egyikben sem említik a technika rohamos fejlődését, mint a legtöbb betegség forrását. A vegyszermentes életmód nagyon sok gyógyulást hozhat számunkra, de arról senki nem beszél, hogy a folyamatos mikrohullámú sugárzásnak kitett szervezet (mobiltelefon, wifi) nem lesz képes meggyógyulni csupán az egészséges életmódtól. Ez korábban, amíg nem terjedt el ennyire a wifi és mobiltelefon, addig még nagyon jól működött.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Henna, gyógyszer a hajamnak!

Sziasztok!

Nekem eredetileg, még 6 évvel ezelőtt, amikor a kislányom még 2 éves volt, olyan hajam volt, mint a reklámokban a néniknek. Tudjátok, fenékig érő, dús, fényes, nagy hullámokkal, azután egyszer csak elhagyott a fele, elkezdett őszülni, korpásodni, zsírosodni, minden téren cserben hagyott a galád! Röviden összefoglalva, talán a tartós hajkiegyenesítésen, meg a póthajon kívül mindent elkövettem ellene, az elkövetkezendő pár évben. De tényleg! Dauer, szőke, egymás után a kettő, sötétből világos, világosból sötét, minden! Gyakorlatilag ahelyett, hogy segítettem volna neki, kentem rá a sok mérget.

Elkezdett kihullani a hajamKopasz foltok a fejemen

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Csodálatos szülésem

Sziasztok!

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy kb. 15 éve rettegtem a szüléstől. Most vagyok 37 éves és eddig nem is mertem belevágni. Aztán megtörtént a csoda, és nem volt visszaút!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Bionómista születik, avagy a tökéletes tökéletlenség

Sziasztok!

Az elmúlt pár évben többször próbálkoztam a "Bionómiával", többször eltántorodtam (gyerekkorom óta "jó szokásom", hogy ha valamit nem tudok tökéletesen csinálni, akkor azt inkább nem is csinálom...), de valahogy mindig visszataláltam.

Most sem mondom biztosan, hogy örökre így maradok, csak remélem!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Candida diéta

A weboldalon található candida diéta, a legfőbb tényezőt a candida kialakulásában nem mondja ki, ez mégpedig nem más mint a nátriumszegény diéta.

Én már nagyon régóta voltam "candidás", de amióta fiziológiás mennyiségben tiszta sót fogyasztok azóta kigyógyultam belőle.

(már a lepedéknek nyoma sincs a nyelvemen)

0
Értékelés: Nincs

Kamaszkori kálvária - és ami nekünk segített

Engedjétek meg, hogy röviden leírjam a mi sikertörténetünket. Kamaszlányom problémái 12 évesen, februárban kezdődtek, amikor menstruálni kezdett. Kb. 20 napos ciklus 1 hetes vérzéssel, rohamos növekedés, a már majdnem elfelejtett atópiás ekcéma újra tombolása, majd ehhez megkapta az utolsó oltást (most már tudom, hogy ez fatális nagy hiba volt). Ekkor már szeptembert írtunk, ráadásul új iskolában kezdtük a tanévet, ami csak még tovább rontott a helyzeten. No, be is ért mindennek rendesen a gyümölcse...

Októberben jött egy súlyos mikoplazmás kétoldali tüdőgyulladás, kórházi beutalással, több hetes lábadozással. Majd egy hét iskolába járás után jött egy empiémás (gennyes) vakbélgyulladás. Az ígért 30 perces rutinműtét 2 és fél órára sikeredett, mondanom sem kell, hogy ezt megint intravénás 1 hetes antibiotikumos kezelés követte. Ez így együtt elég sok volt már a mi nagy harcosunknak is...

És ekkor jött segítségül az Antalvali.com

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (15 votes)

Tejallergia kálvária babánál - látom a fényt az alagút végén

Drága Antalvalis Csapat!

Elsősorban hadd köszönjem meg, hogy ezen a remek oldalon keresztül, amit üzemeltettek, mennyi segítséget kaptam az utóbbi időben! Gyors, pontos, megbízható, csupa szív csapat!

Amit szeretnék megosztani veletek és a kedves publikummal, az a személyes tapasztalatom, hátha másnak is tudnék vele segíteni.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (13 votes)

Autizmus... és ami elindított minket a gyógyulás útján

Kedves Antal Vali és csapata!

Körülbelül 1,5 éve kértem a segítségeteket a kisfiammal kapcsolatban, akinek étkezési problémái voltak.

Szeretném megköszönni a könyvet, amit Pribus Tünde ajánlott nekünk, ugyanis az indított el minket a gyógyulás útján.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (13 votes)
Tartalom átvétel