Oldalhasználati trükkök

Ezt az útmutatót folyamatosan fejlesztjük, érdemes lesz ide vissza-visszatérned. Minden bővítésről majd külön is tájékoztatni fogunk!

Nagyon sok olyan apró fejlesztést léptettünk életbe az utóbbi időben, ami megkönnyíti az oldal használatát.

antalvali_otletek-200x

2006 óta gyűjtjük és írjuk folyamatosan a bionóm életformába illő, cikkeket, információkat. Aki csak most regisztrált be, nem csoda, hogy elvész a sok menüpont és a sok információ között. Remélem ez a kis "használati utasítás" átláthatóbbá teszi az oldal szerkezetét, és rávilágít annak logikájára.

Tartalom:


Isten hozott! Gyere beljebb és helyezd magad kényelembe! - Belépés az oldalra

Minden alkalommal lépj be az oldalra, amikor az antalvali.com-ot olvasod, mert számos szolgáltatás és információ csak így válik hozzáférhetővé a számodra, ahogy azt a regisztráció alkalmával megígértük. Azaz aki "belépve" használja az oldalt, az sokkal többet lát, mint a nem belépett vagy nem regisztrált olvasók.

antalvali_belepes

A Belépéssel kapcsolatos útmutatót itt találod >>>: Hogyan tudsz belépni (Belépés menüpont)? és az Elfelejtett jelszó

Belépés után rögtön megváltozik az antalvali.com jobb oldali menüoszlopának felső része, kinyílik a Te egyéni, saját menüd:

sajat_menu.jpg

 • Meg tudod változtatni az e-mail címedet és a jelszavadat,
 • Fel tudsz tölteni magadról fényképet, ami minden hozzászólásodban megjelenik majd
 • Pár sorban vagy akár egy egész regényben is bemutatkozhatsz, hogy oldalainkon a közösségi oldalak előnyeit is élvezhesd, megismerhess hasonló érdeklődésű embereket, barátokat szerezhetsz, recepteket cserélhettek, saját tapasztalataiddal segíthetsz mások problémáinak megoldásában vagy akár párt is találhatsz magadnak. 
 • Az "EVP adatok"-ban azt láthatod, hogy kik regisztráltak a Te ajánlásodra. Erről majd később... (az EVP-ről részletesen ITT olvashatsz)
 • A "Friss tartalom" alatt azoknak az írásoknak a listáját láthatod, amelyeket még nem olvastál.
 • Az Egészség Akadémia oldalát is el tudod érni egy kattintással. Érdemes az olvasást itt kezdened, hisz itt találod azokat a leckeleveleket, amelyek segítenek eligazodni az oldalon, és bevezetnek az életmódváltás rejtelmeibe. 
 • A "Tartalom beküldése" fülre kattintva lehetőséged van receptet, saját véleményt vagy egy érdekes, máshol olvasott cikket beküldeni.
 • Ha a "Feliratkozás" lehetőségre kattintasz, akkor értelemszerűen itt iratkozhatsz fel:
  • felvilágosító "Leckeleveleinkre"
  • hírleveleinkre (amelyet a Téged érdeklő témák szerint személyre szabhatsz)
  • Téged érdeklő felhasználóink tartalmaira
 • A Kilépés pedig az, ami a neve. 


Nézzük részletesen az egyes lehetőségeket!
 

Profilszerkesztés

A saját adatok szerkesztését tudod itt elvégezni, és a bemutatkozódat is itt töltheted fel. Az adatok felvitelével kapcsolatos bővebb magyarázatot itt találod >>>: Saját adatok szerkesztése és fénykép feltöltés


Adatlapom

Itt azt látod, hogy mások mit látnak Belőled, ha rákattintanak a nevedre.


EVP adatok

Az EVP egy mozaikszó, és az Elégedett Vevő Program elnevezés rövidítése. Minden regisztrált olvasónknak - így Neked is - van egy ún. EVP kódja, ami két célt szolgál. Egyrészt a rendszerünk az EVP kód alapján tart nyilván. Másrészt, itt láthatod azoknak a felhasználóknak a névsorát, akik a Te ajánlásodra regisztráltak oldalainkra.

Továbbá az EVP kódod alapján tartunk nyilván Téged és az általad meghívottakat a Bionom Bioboltban történő vásárláskor is. Erről pedig a webáruházunk használatának leírásánál olvashatsz: Elégedett Vevő Program.

 • Meghívód adatai: annak a személynek a nevét láthatod itt, aki meghívott Téged az antalvalis oldalra. Ha majd Te fogsz meghívni másokat (pl. azzal, hogy továbbküldöd nekik a tartalmakat, cikkeket az oldalról), akkor ők majd a Te neved és elérhetőségedet fogják itt látni.
 • Hozzád regisztrált EVP tagok: azoknak a felhasználónevét látod itt, akik rajtad keresztül ismerték meg az oldalt.


Friss tartalom

A rendszer számon tartja Neked, hogy mi az, amit olvastál az újonnan megjelenő tartalmak és hozzászólások közül, és mi az, amit még nem: ezt a "Friss tartalom" menüpontban tudod nyomon követni. Azokat a hozzászólásokat, cikkeket, amelyeket még nem olvastál, a rendszer "új" felirattal jelzi. Ha esetleg egy cikkhez már több friss, de általad még nem olvasott hozzászólás is érkezett, akkor az újak darabszámát is odaírja a rendszer.

A visszajelzésekből azt tapasztaljuk - és jó ötletnek tartjuk -, hogy sokan közületek a belépés után egyből itt kezdik az olvasást, és az új tartalmakat egymás után következően, új lapokra nyitják meg. Gyorsan végigkattintgatnak az egér középső gombjával (vagy jobb egérgombbal a bejegyzésre, majd "Megnyitás új lapon" választása) az újnak megjelölt bejegyzéseken, majd csak utána kezdik el olvasni. Ezáltal időt spórolnak meg, mert nem kell kivárni az oldalak oda-vissza betöltődésének idejét. 


Egészség Akadémia

Az Egészség Akadémia egy ingyenes oktató oldal regisztráltjainknak, így Neked is. Megpróbál eligazítani az egészséges életmód útvesztőiben. Ezt az oldalt hívjuk "Kék" oldalunknak, ha esetleg valahol találkozol ezzel a kifejezéssel. Kapacitásainktól függően folyamatosan fejlesztjük, érdemes gyakran visszatérned ide. Ezen az oldalon találod leckeleveleinket, amelyeket érdemes végigolvasnod, hisz felér egy mini életmód tanfolyammal.

Ez az oldal a későbbiekben majd VIP olvasóink zárt oldala lesz, de amíg készen nem leszünk a fejlesztéssel, addig továbbra is Egészség Akadémiaként működik.


Tartalom beküldése

Bátran használj vérmérsékleted szerint minden olyan fórumot az AntalVali.com-on, ahol hallathatod a hangod:

 • Hozzászólás - Ide bármilyen témában küldhetsz be hozzászólást, a szerkesztők átmozgatják a témába vágó tartalomhoz. De azért lehetőség szerint az adott cikkhez vagy hozzászóláshoz írd be az aktuális hozzászólásodat, így ugyanis nagyobb esély van a gyorsabb reagálásra. Lásd még a "Hozzászólás beküldése" és a hozzászólás etika" részt!
 • Ötletdoboz - Ha javaslatod, ötleted van, amivel segítenéd a munkánkat vagy fejlesztenéd az oldalt, ide írd.
 • Velem történt - Mondd el a történetedet, tapasztalataidat. Mondd el, hogy miben változott az életed, hogyan sikerül(t) megváltoztatni az életmódodat! Kérlek, kérdéseidet NE itt tedd fel! Lásd még: Szerintem, a Fejléc bemutatásánál!
 • Recept - Itt küldhetsz be recepteket a Boszorkánykonyhába.
 • Hírszem - Ide olyan cikkeket küldhetsz be, amelyet másutt olvastál, de szerinted érdemes lenne utánközölni.
   

Könyvek, Cikkek, Receptek - az oldal főbb témacsoportjai

A jobb oldali menüoszlopban láthatod a különböző tartalmakat téma szerint kilistázva, illetve itt találod meg az ajánlott irodalmat is.
Az általunk ajánlott egyes termékcsoportokhoz tartozó információs anyagok is ide kerülnek fel, pl. a Huminiqum bemutatása vagy a GrapeVital.

A nagy témakörök előtt található kis + jelre való kattintással lenyílik egy menü, ahol az ahhoz a témához tartozó cikkeket láthatod kilistázva.

Ennek a menüpontnak a témáit épp most dolgozzuk át, hogy még könnyebben rákereshess a Téged érdeklő témákra. Ha az oldalon böngészve olyan cikkre bukkansz, ami még nincs kategóriába sorolva, kérlek hívd fel rá az ügyfélszolgálatunk figyelmét ([email protected])


Hírszem

A főoldal jobb oldalának következő eleme. Ide kerülnek azok a máshol publikált (nem általunk írt!) cikkek, írások, amelyeket érdekesnek, hasznosnak, fontosnak találunk az egészséges életmód szempontjából, vagy vitaindítónak szánjuk, mert nem teljesen értünk vele egyet. A Hírszemek természetesen minden esetben a forrás megjelölésével jelennek meg. Ha Te is találkozol olyan publikációval, leírással, hírrel, amelyet szívesen megosztanál olvasóinkkal, kíváncsi vagy, hogy közösségünk tagjai hogyan vélekednek a témáról, küldd be a cikket vagy a linkjét. Hírszem szerkesztőink megteszik a szükséges lépéseket a megjelentetés ügyében.


Online felhasználók

Jobb oldalt legalul pedig azt láthatod, hogy közösségünk regisztrált tagjai közül kik vannak online. Nekik a nevükre kattintva és az adatlapjukon lévő "kapcsolat" menüpontra klikkelve tudsz levelet írni.
 

Címkefelhő használata

Az oldalaink közötti belső kereső, és a friss tartalmak listázhatósága melletti harmadik kedvencem az oldalon a címkék használata. A címkéket mindig a cikkek alján találod, pl.:

antalvali_cimkefelho_hasznalata

Minden, az antalvali.com-ra felkerülő tartalmat becímkézünk, így a cikk végigolvasása után a megfelelő Címkére (kulcsszó) kattintva megjelenik az összes olyan további cikk, ami még abba a kategóriába tartozik. Izgalmas kaland csak a címkéken szörfölve feltérképezni, hogy mi mindenről volt szó eddig az antalvali.com-on.


Fejléc

Két fejlécünk van. Az egyik stabil (ha lefelé görgeted az oldalt, akkor is mindig látható), a másik pedig mobil (azaz, görgetéssel eltűnik).

Stabil fejléc

 • A házacska ikonra kattintva a címlapra, azaz a főoldalra ugorhatsz.
 • Mellette található a belső keresőnk. Ide bármilyen szót, témát, mondatot beírhatsz, majd a nagyítóra való kattintással vagy az enter lenyomásával indíthatod el a keresést. Mivel a kereső az összes oldalunkat (antalvali.com, Egészség Akadémia, bionom.hu) pásztázza, ezért érdemes használnod a Szűrőt, amellyel csak hozzászólásokra, csak termékre, csak hírszemre, csak boszorkánykonyhára és csak cikkekre is tudsz keresni. A kilistázott cikkeket érdemes "Új ablak"-ban megnyitnod, hogy könnyebben visszatérhess a kereséshez.
 • A keresőablak mellett jobbra "lájkolhatod" oldalunkat, ha tetszik.
 • A fejléc jobb oldalán tudod lenyitni a saját menüdet.
 • A jobb oldalon lévő "x"-szel tudod eltüntetni a stabil fejlécet, ha kis képernyős gépen, tableten vagy mobiltelefonon használod oldalainkat. Ez arra szolgál, hogy minél kevésbé takarja a monitort. A jobb sarokban lévő kis nyílra kattintva tudod visszahozni a stabil fejlécet.

Mobil fejléc

 • Címlap: Az, ami a neve. Ha a böngésződbe minden sallang nélkül beírnád a http://eletmodszer.com címet, ide jutnál. A címlapon jelenik meg az aktuális heti összefoglaló is.
 • Miért érdemes regisztrálnod?: Itt olvashatsz a regisztráció előnyeiről.
 • Bemutatkozás: Itt olvashatod Antal Vali - és hamarosan szakértőink és munkatársaink - bemutatkozását. Ezen kívül a bionómiáról, azaz azokról az alapelvekről tájékozódhatsz, amik alapján meghatározzuk egy-egy termékről, hogy elfogadhatóan tiszta-e vagy sem.
 • Előadások: Itt pásztázhatod végig, hogy milyen előadások lesznek a közeljövőben, amit érdemes meghallgatnod. 
 • Hatóanyagkereső: Itt találhatod az eddigi legteljesebb magyar nyelvű hatóanyagelemzőt (használatáról később). Ahogy elkezded beírni a Hatóanyag kereső beviteli mezőjébe a keresett összetevő első karaktereit, rendszerünk automatikusan megjeleníti a keresőben levő lehetséges találatokat. Ha a listában nincs benne az általad keresett összetevő, akkor próbáld meg először más néven, más karakterekkel (pl. "i" betű helyett "y") beírni az adott összetevőt, de az is előfordulhat, hogy nincs még Hatóanyag keresőnkben feldolgozva az adott összetevő. Még ebben az esetben se csüggedj el! Ha beírod az oldalunk keresőjébe az adott összetevőt, egészen biztos vagyok benne, hogy oldalunkon már foglalkoztunk vele, valamilyen információt biztosan fogsz találni róla. Szerencsés esetben a megjelenő összetevők között ott lesz az általad keresett összetevő is. Ebben az esetben kattints rá, és az összetevőről meg fog jelenni egy különböző színekben pompázó doboz, amelynek színe az összetevő veszélyességére utal. A "Részletek" gomb megnyomásával pedig az adott összetevő részletes leírását találod. Ha egy termék összes összetevőjét kikeresed, már csak a színeken keresztül is egyből láthatod, hogy mennyire egészséges vagy veszélyes összetevőkből készült az adott termék. Tehát azonnal egy átfogó képet kaphatsz róla.
  Haználhatod a betűrendes keresőt is, amelyet a Hatóanyag keresőre kattintva a jobb oldali menüben listáz ki a rendszer. Itt csak kiválasztod az általad keresett összetevő kezdőbetűjét, rákattintasz, és már böngészheted is a listát.
 • Boszorkánykonyha: Itt az életmódváltáshoz, az egészséges életmódhoz, a betegség megelőzéshez nélkülözhetetlen ételek és italok receptjeit találhatod meg, illetve számtalan tippet kapsz arra vonatkozóan, hogyan készíthetsz magadnak házilag hatékony kozmetikumokat.
 • Bionom Biobolt: "Átjáró kapu" a Bionom Bioboltba, ahol kizárólag károsanyag-mentes, szakértőink által is javasolt, hatékony és biztonságos termékeket találsz. Minden terméket személyesen elemzünk, személyesen tesztelünk és járunk utána a gyártás, a termelés és a feldolgozás folyamatainak. Minden egyes termék csak szigorúan lektorálva kerülhet a választékba. A biobolt használatáról a Biobolt felső menüsorában található Vásárlási információk és a Hogyan vásárolhatsz olcsóbban? című menüpontokban olvashatsz.
 • Szerintem...: Itt olvashatod mások véleményét, tapasztalatait egy-egy témában, vagy ismerheted meg olvasóink élettörténetét, életmód váltással kapcsolatos kalandjait. Úgy is mondhatnám, hogy ebben a menüpontban lakik az éltető energia. Az oldal összes szerkesztője, tanácsadója, még a webáruház termékeinek csomagolását monotonon végzők is ezekből az írásokból (is) merítik egy-egy kimerítő e-mail váltás-futam után az energiát, hogy érdemes volt, megérte az oldal fejlesztésével/fenntartásával foglalkozni. Minél több ilyen írást szeretnénk!
 • Oldalhasználati trükkök: Ezt olvasod most. 
 • Kapcsolat: Itt tudsz levelet küldeni az ügyfélszolgálatnak. Egy központi értesítő felültre érkezel ebből a menüpontból. Ha már tényleg semmi elgondolásod sincs, hogy hová írhatnád az üzenetedet, kérlek, csak akkor használd ezt a menüpontot. Előtte gondold végig, hogy nem tudod-e valamelyik cikkünkhöz vagy egy hozzászóláshoz írni az üzeneted. Ezzel magadnak is időt spórolsz meg, és az Ügyfélszolgálat ügyeletesének is, mert az ide érkező leveleket egyébként is és elég nagy valószínűséggel valamelyik hozzáértő szakértőnknek  fogjuk továbbküldeni. Mivel a nyilvános hozzászólások megválaszolása prioritást élvez, ezért itt később kapsz választ a leveledre.

Térjünk át az oldal bal oldalának bemutatására!


Programajánló

Itt mindig a három legaktuálisabb programunkat látod. A linkre kattintva elolvashatod a részletes programot, és a legtöbb esetben itt adhatod le online előjelentkezésedet is. A "Tovább" gombra kattintva kilistázhatod magadnak az összes elmúlt és jövőbeni programot is.


Friss blogbejegyzések

A "Friss Blogbejegyzések" menüpont alatt találod azokat a cikkeket, amelyeket mi magunk írtunk, vagyis Vali, a szerkesztőink, tanácsadóink és szakértőink.
Az aktuális cikk (vagyis blogbejegyzés) alatt már időrendben vannak azok a hozzászólások, amelyeket az olvasók ahhoz a blogbejegyzéshez írtak. Minden hozzászólás alatt egy bekezdéssel beljebb jelenik meg az arra a hozzászólásra írt válasz. Ha egy hozzászólásra válaszolni szeretnél, akkor csak klikkelj rá az adott hozzászólás alatt látható "válasz" opcióra. Ha nem hozzászólásra akarsz válaszolni, hanem a bejegyzésre szeretnél reagálni, akkor a lap alján van a hozzászólás beküldésére alkalmas szövegdoboz.


Friss hozzászólások

Az oldalon megjelentetett cikkekhez fűződő hozzászólásaitok jelennek meg az oldal bal oldalán, időrendben visszafelé. Minden egyes hozzászólás megírása után bekerül a szerkesztők által kezelt "kalapba", és csak engedélyezésük után jelenik meg. Hogy miért nem azonnal, és milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a hozzászólás és a hozzászólás tárgyának megírásakor? Olvasd el a következő, azaz a "Hozzászólás beküldése és hozzászólás etika" részt. Sok észrevétel érkezett ebben a témában hozzám, ezért írtam erről egy külön cikket is: Hogy szebb legyen a világ, és mindenki elégedett legyen... A legfontosabb, hogy milyen tárgyat írtál be hozzászólásodhoz, és hogy jó helyre írtad-e a hozzászólást.


Hozzászólás beküldése és hozzászólás-etika

Az a tapasztalatunk, hogy a legtöbb friss olvasónak, aki az oldalra tévedt - olvasván a sok megdöbbentő dolgot -, azonnal vannak kérdései.

Valószínű, Te is még új vagy az oldalon. Szeretnék Neked segíteni abban, hogy a hozzászólásaid jó helyre kerüljenek úgy, hogy meg is válaszolja őket valamelyik szakértőnk.

 1. Ha felmerül benned egy kérdés, akkor a kérdés tárgyát képező témát írd be a keresőbe, és a kilistázott oldalak alapján döntsd el, hogy melyikhez illik legjobban a kérdés.
 2. Érdemes a kilistázott oldalakat előbb átböngészni, hisz lehet, hogy már más is feltette ezt a kérdést, és rögtön a választ is megkapod anélkül, hogy be kéne írnod a hozzászólást.
 3. Ha valakinek a hozzászólására szeretnél válaszolni, akkor az illető hozzászólása alatti "válasz" opcióra kell ráklikkelned, máskülönben a lap tetejére listázza a hozzászólásodat a rendszer, és így nyomonkövethetetlen, hogy kinek szántad, és mik voltak a hozzászólásod előzményei.
 4. Ha végképp nem tudod, hogy hová írd a hozzászólásodat, csak akkor használd a címlapot, és szakértőink vagy szerkesztőink egyike átmozgatja a megfelelő helyre. Mivel minden átmozgatás időt vesz igénybe, kérlek, próbáld meg Te magad megkeresni a legmegfelelőbb témát, ugyanis akkor a szerkesztőknek és a tanácsadóknak több hozzászólás megválaszolására marad idejük.
 5. A hozzászólások esetén ügyeljetek arra, hogy kerüljétek a netes szlenget és az egyéb rövidítéseket is, valamint figyeljetek a helyesírásra és a szóközökre. A szerkesztőink legtöbb ideje (a hozzászólások megválaszolására szánt idő 60%-a) ugyanis arra megy el, hogy javítja a megválaszolásra váró hozzászólásokat a jóváhagyás előtt.
 6. A rosszul használt szóközök,vesszők,pontok, egyéb írásjelek(mintahogy most én használtam a hiba szemléltetéséül)széjjelszedik,széthúzzák a sorformázást! A vessző(,) és az írásjelek után mindig tegyetek szóközt!!! Javaslom továbbá a következő hozzászólást elolvasni a bekezdések szerkesztése témában: Korrekció - Trükk
 7. Kérünk mindenkit, hogy ne küldje be többször ugyanazt a hozzászólást minden oldalhoz csatolva egyet-egyet, ugyanis ez is csak plusz munkát okoz nekünk! Mi szerkesztők és szakértők nem azt az oldalt látjuk, mint Ti, hanem egy belső szerkesztői felületen listázódik le ömlesztve az összes hozzászólás. Ha azt látjuk, hogy valaki 57-szer (ez volt eddig a csúcsrekord) beküldi ugyanazt a kérdést, akkor egy kicsit bepöccenünk.  

Panaszkodtok, ha nem jelenik meg valakinek a hozzászólása. Ennek több oka van:

 • Tele van a hozzászólása reklámnak minősülő linkkel vagy utalással. Jobb esetben ezeket töröljük vagy cenzúrázzuk // de ha az egész hozzászólás arról szól, akkor nem tudjuk megjelentetni!
 • Olyan kérdést tartalmaz, amit nekünk is további szakértőkhöz, orvosokhoz, szakemberekhez kell továbbítanunk, és ez több időt vesz igénybe.
 • Nem árul el semmit a tárgysor. Pl. csak annyi van benne, hogy "kérdés" vagy "hozzászólás" vagy "válasz" stb. Minél figyelemre méltóbb vagy lényegre törőbb a tárgysor, annál nagyobb az esélye, hogy az ügyeletes szerkesztő azt nyitja meg. Ugyanis - mint már írtam - mi nem azt a felületet látjuk, mint Ti. Nálunk minden hozzászólás csak egy sor, ami csak a hozzászólás tárgyát, a nevet és annak az oldalnak a linkjét tartalmazza, amelyhez a hozzászólást írták. Valahogy így:

antalvali_hozzaszolasok

 • Mi is be tudunk durcázni, és nem jelentetjük meg annak a hozzászólását, aki úgy akarná megelőzni a többi türelmes várakozót, hogy trükkösen több helyen, több névvel is felteszi a kérdést. Minket nem tud becsapni, mert a szerkesztők azonnal kiszúrják az illetőt. Nos, ekkor jön a bünti!
 • Akkor sem mindig jelentetjük meg a hozzászólást, ha a benne feltett kérdést már számtalanszor megválaszoltuk. Ezzel arra akarunk sarkallni benneteket, hogy használjátok a keresőt! Fontosabbnak tartjuk, hogy azoknak a kérdéseknek legyen prioritása, amelyek még nem kerültek szóba.
 • A szerver telítettsége miatt nem szoktunk megjelentetni olyan hozzászólásokat, amelyekben csak az van, hogy "Köszönöm a választ". Elolvassuk, tudomásul vesszük, jól esik, hogy megköszönitek, de töröljük, hogy ne foglalja a helyet.

És végül egy kis hozzászólás etika:

 • Az antalvali.com-on nem divat a trágár és ordenáré kifejezések használata, a szép magyar nyelvet romboló netes szleng, a magyar megfelelővel is bíró idegen szavak és a felesleges rövidítések használata.
 • Olyan hozzászólást is közzé szoktunk tenni, amelynek tartalmával nem értünk egyet. Pont azért, hogy értelmes és építő vitát generáljunk. Kérlek, ezekhez az írásokhoz csak akkor szólj hozzá, ha azt lehülyézés nélkül, intelligens hangnemben, észérvekkel alátámasztva tudod megtenni.
 • Regisztráltként minden hozzászólásra tudsz Te is válaszolni, témájához hozzászólni. Válaszodban kérlek, ne nézz le senkit, aki még csak a kezdő lépéseit teszi azon az úton, amelynek Te már egy részét bejártad. Ne feledd, Te is kérdezhettél "butákat" az elején! A válasz opcióra kattintva inkább könnyítsd meg a szerkesztők munkáját azzal, hogy a számodra már egyértelmű kérdésekre válaszolsz.
 • Soha ne írj e-mail címet a hozzászólásban, mert a SPAM robotok visszaélhetnek vele. Ha nem a nyílt színen akarsz választ kapni vagy válaszolni, akkor a névlinkre kattintva elérhetsz bárkit és Téged is elér bárki magánlevélben anélkül, hogy kiadnánk, vagy Te magad kiadnád az e-mail címedet.
 • Van lehetőséged avatar képet feltölteni, ami látszik a hozzászólásaidban a névlinked alatt. Kérlek, hogy ide olyan képet tölts fel, amely lehetőleg Téged ábrázol, ugyanis az antalvalis közösség bátran vállalja az arcát. Ha mégis az ismeretlenség homályában akarsz maradni, akkor lehetőleg olyan semleges képet tölts fel, amely nem sérti senki személyiségi jogait, ízléses, és nem más beazonosítható személyt ábrázol, akinek visszaélsz az arcával.
 • A hozzászólásaidat csak jóváhagyás után olvashatod, korrektúra és cenzúrázás után. Kérlek légy türelmes, és ne sürgesd újabb hozzászólásokkal a szerkesztőséget, mert ettől nem fogsz előbb választ kapni, sőt előfordult már, hogy az erőszakos követelőzőket nyilvános hozzászólásban helyre kellett tennünk.
 • LÉGY TÜRELEMMEL! Mivel nálunk sok olyan kolléga van, aki nem főállásban dolgozik, hanem a szabadidejét áldozza fel, hogy segítsen a kérdezőkön, és hogy fejlessze az oldalt. Ráadásul mindezt egyelőre ingyen és bérmentesen, vagy csekély honoráriumért, szívszerelemből teszi, kérlek, vedd ezt számításba, mielőtt reklamálnál, hogy miért nem kapsz azonnal választ a kérdéseidre. Ezzel kapcsolatban ismét csak a következő cikket tudom javasolni: Hogy szebb legyen a világ, és mindenki elégedett legyen...


A Kereső használata és a 250 kérdéses útmutató

Amint említettem, egyik kedvencem az oldalon belüli kereső (a stabil fejlécen megtalálod, mint "Keresés"). Ahogyan az Életmód Leckékben is említettem, ma már szinte lehetetlen végigolvasni az antalvali.com-on összegyűlt tartalmakat, hiszen több mint 25.000 cikk és több mint 100.000 hozzászólás gyűlt össze az elmúlt közel egy évtized során. Viszont hihetetlenül sok fontos, érdekes, okos és figyelemre méltó információ, receptek, tanácsok, praktikák százai találhatóak az oldalon, ami elsősorban az olvasóink, szakértőink és a szerkesztőink érdeme.

Kérlek, hogy barátkozz meg a Keresővel! Próbálgasd, faggasd! Meg fogod látni, hogy a legtöbb kérdésedre megtalálod a választ vele az oldalon. Azért is kérlek, hogy mindig a Keresőnek tedd fel először a kérdéseidet, hogy csak olyan új kérdések érkezzenek be az oldalra, amikről még nem beszéltünk. Ez két szempontból is fontos. Egyrészt nem szeretnénk, hogy unalmas legyen az oldal amiatt, hogy sokszor megtárgyalt témákkal kell foglalkoznunk újra és újra. Másrészt viszont a szerkesztők is sokkal lelkesebben fogják végezni a munkájukat, ha újabb és újabb érdekes kérdések kerülnek terítékre.

Amikor valamire rákeresel, akkor a találati oldal tetején azt fogod látni, hogy:

antalvali_kereses

Ha külön nem kattintasz rá sem a Hozzászólásokra, sem a Hírszemre, sem a többi címkére, akkor a találatok az összes tartalomra vonatkoznak. Ha valamelyikre rákattintasz, akkor értelemszerűen leszűkítetted a keresést a kiválasztott területre (Hozzászólások, vagy Hírszem cikkek stb.).

Összeállítottunk egy segédanyagot Számodra, amit mi "250 kérdéses útmutató"-nak nevezünk. Mint a nevéből kitalálható, ez egy 250 kérdést tartalmazó kérdéssor, ami rákérdez mindazokra a témákra, amiket ezidáig érintettünk a lányokkal. A 250 kérdést ennek a leckének az alján megtalálod .doc formátumban, és onnan letöltheted magadnak. Javaslom, hogy próbáld meg kitölteni, megválaszolni a kérdéseket. Biztosíthatlak róla, hogy egy nagyon izgalmas kalandban lesz részed, és nagyon sokat fogsz tanulni közben. Elárulom azt is, hogy az volt az egyik belépő feladata a Tanácsadónőknek az oldalon, hogy hibátlanul kellett válaszolniuk mind a 250 kérdésre.


Érdekes cikkek továbbküldése ismerősöknek

Az oldalunkon megjelenő cikkeket - legyen az szerkesztőink által írt blogbejegyzés vagy a Hírszemek közt megjelent írások, receptek, stb. - továbbküldheted ismerőseidnek, barátaidnak, hogy őket is tájékoztasd az oldalainkon megjelenő információkról. Érdemes mindezt úgy megtenned, hogy az oldalra mutató linkben szerepeljen a Te saját EVP kódod. (Hogy miért érdemes EVP kóddal együtt küldeni? >>> Elégedett Vevő Program

Tartalmaink továbbküldését többféleképpen teheted meg:

1. A továbbküldeni kívánt oldal végére görgetsz (ha a cikk a hozzászólásokkal együtt rövidebb, mint a két oldalon levő Friss hozzászólások és a Hírszem cikkek, akkor nem biztos, hogy a link az oldal legalján van), és az oldal linkjét bemásolod a levelező programodba. Nagyon fontos, hogy a "?evp=TeKódod" ott legyen a link végén:

antalvali_evp

2. (Átmeneti hiba miatt NEM működik!)MEGOSZTÁS gomb fölé viszed az egered mutatóját, amely gombot a cikk végén, de még a hozzászólások előtt találsz meg:

antalvali_megosztas


Ahogy fölé vitted az egered mutatóját, megjelennek a leggyakrabban alkalmazott megosztási lehetőségek:

antalvali_megosztasi_lehetosegek


Ha ezek közül egyiket sem szeretnéd használni, akkor kattints a "Több..." feliratra, és a megnyíló oldalon számtalan egyéb lehetőség közül választhatsz.

Tételezzük fel, hogy e-mail-ben szeretnéd megosztani az adott oldalt, kattints az E-mail sorra, add be az adatokat, a címzett címét, a Te címedet és még egy kis megjegyzést is írhatsz. Majd nyomd meg a Küldés gombot:

antalvali_megosztas_email


Ismerősödnek egy ilyen e-mail fog megjelenni:

antalvali_megosztott_email


A tartalmak továbbküldéséről érdemes még elolvasni a Biobolt Hogyan vásárolhatsz olcsóbban? című cikkét is!

(Zsolt, Anita és Vali)

CsatolmányMéret
250-kerdeses-teszt-20-essze-kerdes.doc55 KB
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Hozzászólások

Új topikot hogyan kell indítani?

Új topikot hogy kell indítani? Vagy azt csak az adminok tudnak? A tagok pedig csak hozzaszólhatnak?

Köszi!

Értékelés: Nincs
B.Kinga's picture

Igen, így van!

Szia yucmi!

Igen, így van, ahogy írod!

Szép napot neked! 

Értékelés: Nincs

Cikkek mentése?

Sziasztok!

Próbáltam átnyálazni a leírtakat, de lehet, elkerülte a figyelmemet: Regisztrált felhasználóknak nincs lehetőségük lementeni a számukra érdekes cikkeket? Tudom, hogy el lehet küldeni e-mailben, kinyomtatni stb., de esetleg nincs lehetőség itt az oldalon belül erre valahol egy kis gomb... :)

Nagyon szeretem az oldalt, de jó lenne, ha nem kellene a számomra érdekes cikkeket újrakeresni...

Köszi:M. :)

Értékelés: Nincs
B.Kinga's picture

Kedvencek menüpont

Szia koprim!

Sajnos egyenlőre nincsen ilyen "gomb", opció, de én is remek és hasznos ötletnek tartom!

Mindenesetre továbbítjuk a felvetésedet az informatikusunk felé, hátha... Ha valaki szívesen csatlakozna még ehhez a kezdeményezéshez, akkor ide várjuk a további hozzászólásokat!!

Szép napot neked! 

Értékelés: Nincs

Mikroszálas kendők

Kedves Bionóm csapat!

Azért ragadtam "billentyűzetet", mert a háztartás témakörben megjelenő cikkekben leginkább a különféle "szerekre" (szódabikarbóna, ecet, stb) hívjátok fel a figyelmet. Ezekből az egyébként ártalmatlan anyagokból sokkal kevesebbet használna a háziasszony, ha ismerné a mikroszálas termékeket, melyek legtöbbször tiszta vízzel kiválóan működnek. Az anti-fogyasztói társadalom jobban jár a tartós használatú termékekkel. Mi a véleményetek? Nyitnátok ebbe az irányba? 

Köszönöm, hogy elolvastátok gondolataimat, üdvözlettel: Marica

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

Én nagyon szeretem a mikroszálas háztartási kendőket!

Sokfélét próbáltam, de az ablaktisztítás, és az arctisztítás területén csak is kizárólag a vixi vált be. Az ablaktisztító szettet a párom is rendszeresen lopja, mert semmivel nem tudja olyan tökéletesen és csíknemtesen letörölni a kocsi szélvédőjét, mint ezzel. Portörlésben is jobb volt a vixi, mint a többi márka.

És ami nem mikroszálas, de nagy kedvencem, a folttisztító szivacs és a bambusz mosogatókendő. Mindegyik vegyszer nélkül dolgozik, és az utóbbinál semmi nem tűnteti el ilyen tökéletesen a zsíros lerakódásokat az edénykről.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)
B.Kinga's picture

Mikroszálas termékek esetén Vixi!

Szia Marica!

Teljesen igazad van! Nekünk a Vixi termékcsalád lopta be magát a szívünkbe- ajánlgatjuk is őket rendszeresen! Magas minőséget, környezetbarát elveket képviselnek! Én is sok terméküket használom, nagy megelégedéssel!

A termékcsalád tagjait itt tudod megtekinteni!

Szép napot neked! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Felépítőszer

Sziasztok!!

Már nagyon sok jót olvastam itt a Stadelmann féle felépítőszerről, de akármikor rákattintok, hogy megnézzem és megrendeljem, azt írja, hogy hozzáférés megtagadva. Nem értem , hogy van ez...

Köszi, Kinga

Értékelés: Nincs

Homeopátiás szerek

Szai Kinga!

A Felépítőszer homeopátiás elveken alapszik és az ilyen termékeket sajnos már nem árulhatják webáruházak. Homeopátiával is foglalkozó nagyobb gyógyszertárban kérdezd meg, hogy meg tudják-e neked rendelni (sok helyen nem ismerik).

Értékelés: Nincs

Hírlevél

Sziasztok!

Meg kell említenem, hogy ilyennel még nem találkoztam. Minden más hagyományos oldal csak úgy tukmálja az emberre a hírlevelét!!!!!

Teljesen "véletlenül" olvastam valamelyik hozzászólásban, hogy van hírleveletek, mert eddig nem iratkoztam fel, sőőt, nem is tudtam, hogy létezik!!!!!!!  Pedig egy ideje forgatom az írásaitokat szinte minden nap, akár a Bibliát.

Nagy nehezen megtaláltam a saját menüben. Egy javaslat: lehetne kicsit feltűnőbb helyre tenni, vagy netán direkt van elrejtve?

További sok sikert a csapatnak, és minden jót, kellemes ünnepeket, Áldott Karácsonyt, és sikerekben gazdag, boldog új évet!!!!!!!!! 


Szeretettel: Orsy

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
verebedit's picture

Köszönöm az észrevételedet és a jó kívánságokat!

Szia Orsy!

Nagyon kedves vagy és köszönöm, hogy szóltál. A javaslatodat továbbítottam az illetékeseknek. Köszönöm a jó kívánságokat!  A munkatársaim nevében én is Békés Boldog Karácsonyt kívánok Neked!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Oxigénes víz

Kedves Vali!

Lehet hogy nem ide való a kérdésem, és lehet hogy nem vagy kompetens ebben a témában, ebben az esetben előri is bocs, majd törlitek!

Ma "jött szembe" velem egy hirdetés a neten, egy oxigénes vizet készítő szifonról, és a hozzá tartozó patronokról. Csodás élettani hatást tulajdonítottak az ezzel a szifonnal készített oxigénes víznek. Olyan sokat olvastam már tőled, a sok sok átverésről, hogy nagyon gyanakvó, de legalább is óvatos lettem. Tudsz e erről a termékről, és a hatásáról valamit?

Előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs

Oxigénes vizek

Szia!

Az oxigénes víz gyártásához speciális technológiát alkalmaznak, de a technológiai részletekben nem tudok neked segíteni, és azt sem tudom, hogy az általad látott termék jó-e vagy sem. Ezeket a vizeket nézd meg kérlek.

Értékelés: Nincs

Keményitő érzékenység

Sziasztok!

Olyan problémával fordulnék hozzátok,hogy a 7.5 hónapos kisfiam allergiás tünetek jelentkeznek nála mikor keményitőt kap(burgonya,rizs...stb).A tünetek(csalánszerű kiütések) a fül mögött,nyakon,illetve a mellkason jelentkezik.
Az utobbi két hónapban nem adtunk neki burgonyát,rizst,mert már két hónapja gyanakodtunk mikor voltunk a házi orvosnál,hogy ez lesz a probléma.Az elmúlt két hónapban tápszert(Ln Hy),illetve az összes zöldséget adtuk neki amit a korához képest kaphat,plusz pulyka,csirkemell husikát.Ezektől semmi probléma nem volt.
Az egészben az a érdekes,ha csak tápszert kap,semmi baja.
A mai nap a zölségekhez(tök-bio,cukini-bio,sárgarépa-bio)adtunk kis burgonyát-bio,hogy megnézzuk változott-e a helyzet de sajnos már estére ismét megjelentek a kiütések.
Szeretnénk tanácsot kérni,hogy mit lehet tenni,vagy kihez lehet ezzel a problémával fordulni. Esetleg még kinőheti ezt a reakciós tüneteket?

Köszönettel,
Horák-Nagy Izabella

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda's picture

Keményítőre érzékeny kisbaba

Kedves Izabella! 

Nagy valószínűséggel elmúlik ez az érzékenység. Amit tehettek: immunrendszer erősítése és bélflóra harmonizálása (Emóció). 

Antibiotikumot kapott már a Babó? Mesélnél egy kicsit a születéséről és az egész eddigi életéről? Simán született vagy császárral? Nem kötelező védőoltásokat kapott esetleg? Milyen betegségei voltak? Azokra milyen gyógyszereket kapott? 

Mindentől függetlenül én az Emóciót elkezdeném neki adni, reggel és este 10 ml-t. 

Értékelés: Nincs

Kiütéses homlok

Sziasztok!

Kb. fél éve kiütések jelentek meg a homlokomon. Nem viszket, nem piros, inkább valamiféle pattanás jellegű. Ha végigsmítok a homlokomon, akkor szúrós hatást kelt. Elég sűrűn helyezkednek el, és az egész homlokot érintik. Mivel chron beteg vagyok, ami az emésztésnél zavar be, így alapból figyelek arra, hogy ne egyek se fűszeres ételeket, se zsírosat. Nem iszok kávét (semmi koffeint nem fogyasztok, mert nem bírja a gyomrom), nem dohányzok, és igyekszek sok folyadékot inni. A tejtermékeknél is csak a vajkrém, meg néha a sajt játszik, mert a betegség mellékhatása miatt még laktózérzékeny is vagyok, így tejfölből használok még laktózmentest.

A frufrumat is elkezdtem növeszteni, hogy hátha az a baj, hogy nem szellőzik a homlokom, de most sem javult a helyzet, sőt. Időközben a mellkasomon és az orrom mellett is megjelentek ezek a kis bigyók. 

Arctisztítóknál a natúrkozmetikumokat részesítem előnyben. Mivel zsíros a bőröm felületi vízhiánnyal kombinálva, így próbáltam a minimálisra csökkenteni az arcomra kent szerek számát. 

Nézelődtem a neten, hogy mit lehetne kitalálni, de a lehetőségek száma végtelen, viszont én nem szeretnék mellé nyúlni. A  használom arctisztításra, illetve natúr kecsketej szappant. De ezek önmagában egyre inkább kevésnek bizonyulnak, és kellene valami hidratáló meg esetleg bőrradír, ami mondjuk természetes összetevőkből áll. A neten az  Sensitiv termékcsaládot nézegettem, valamint a  Arckrémet. Kiütésre a  rémet ajánlották, de nem tudom, hogy ezek vállalhatóak lennének-e számomra. 

A fentieket figyelembe véve tudtok ajánlani valamit a problémámra? 

Előre is köszönöm a segítséget!

Értékelés: Nincs
Kardos-Lőkös Melinda's picture

Kiütéses homlok

Szia! 

Van rá elég nagy esély, hogy az arcodon a kiütéseket a chron betegség "okozza", tehát annak a tünetei a dudorok. Ezért elsősorban magát a betegséget érdemes kordában tartani, amellett, hogy elkezdesz tiszta (valóban tiszta!) kozmetikumokat használni! Amiket írtál, azok sajnos nem azok... 

Az étrenddel, és az életmóddal kapcsolatban linkelek neked egy szuper összefoglalót a chron betegségről

Külsőleges kezelésre pedig a következő készítményeket ajánlom nagy szeretettel: 

Bioemsan sószappan

Bioemsan nyári ápoló

Egyébként nagyon igazad van, nem kell túlbonyolítani az arcápolást! Minél kevesebb, annál jobb! 

Ha még szeretnél bőrradírt, akkor EZT ajánlom. Nagyon gazdaságos, arcra és testre is használható. 

Még ügyelj a megfelelő mennyiségű tiszta víz fogyasztására, és a fentiek betartásával szép eredményekre számíthatsz! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hol kérjek segítséget?

Sziasztok!

Még viszonylag új vagyok az oldalon (és persze a bionom témában is). Rendelgettem már ezt-azt a boltban, de egy kicsit az az érzésem, hogy össze-vissza használom a termékeiteket, azért nem hoznak valós változásokat. Kérdésem, hogy melyik oldalon és kinek lehet bővebben leírni a helyzetemet, hogy tényleges segítséget kapjak a megfelelő termékek rendeléséhez.

Előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs

Hogyan kérhetsz segítséget?

Szia nasta!

Szeretettel üdvözlünk, örülünk, hogy ránk találtál 

A bionom.hu-n csak az adott termékkel kapcsolatos kérdésekre válaszolhatunk, egészségügyi és életmód kérdésekről itt az antalvali.com-on beszélhetünk. Bővebben erről  a Bionom 1x1-ben olvashatsz.

Itt az oldal belső keresőjébe beírod ami Téged érdekel. A keresést több téma szerint tudod szűkíteni. Ha a Bionomban keresel valamit lehet akkor is érdemes itt keresned. Mindkét oldal folyamatos fejlesztés alatt van, hogy felhasználóbarátabb legyen.

A belső kereső segítségével lehet meg is találod a fel nem tett kérdésedre a választ. Ha mégsem így lenne akkor a hozzá kapcsolódó téma alatt tedd fel a kérdésedet kérlek! Ha nem találsz ilyen témát akkor is írhatsz nekünk, mert kérdésedet átmozgatjuk a megfelelő cikk alá. De megkönnyíted a munkánkat, ha nem kell átmozgatni, és így Te is hamarabb választ kaphatsz.

Konzultációk, tanácsadások itt érhetőek el ha személyes segítséget szeretnél.

Várjuk kérdéseidet! 

Értékelés: Nincs

Merre tovább?

Kedves Detti77!

Köszönöm a gyors választ. Igen, megértettem a koncepciót, meg elolvastam a 1x1-et és a keresővel is próbálkoztam. A kereső mindig mindenre rengeteg dolgot hoz fel, de nehéz belőle kimazsolázni az esetlegesen rám vonatkozó részeket -  bevallom, már szó szerint hosszú órákat "pazaroltam el" számomra kevésbé érdekes hozzászólásokkal egy-egy témában.

Értem azt is, hogy az adott témában megjelent cikk alatt kellene kérdeznem, csak hát pont erre utaltam, hogy nem EGY bajra keresek segítséget. Olvastam a candylomáról is, a miómáról is, a szemölcsről is, rendeltem is egy-egy "helyi gyógyító" kencét, de mint olyan sokszor mondjátok, a tüneti kezelés nem elég! Pont ezért érzem azt, hogy ezt-azt rendelek Tőletek, de a lényegen nem sikerül változtatnom!

Persze elmehetnék egy tanácsadásra - sőt, egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy nálatok ez lenne a leg célravezetőbb -, de a technika korában nem lehet ezt e-mailben megoldani bejelentkezés, utazgatás, időpocsékolás nélkül?

Most olvasom vissza a levelemet, hogy kicsit támadónak tűnik! Távol álljon tőlem! Nagyon-nagyon tetszik az oldalatok, a termékeitek, a törekvéseitek, a lelkesedésetek! Csak gratulálni tudok!

Értékelés: Nincs

Kezdő életmódváltó

Szia nasta!

Természetesen nem azt jelenti, hogy ha több kérdést szeretnél egy hozzászólásban feltenni akkor azt nem lehet, hanem arra kérünk, hogy kb. hasonló témájú cikk alatt tedd fel kérdésedet. (Pl. ne egy ételrecept alatt tárgyaljuk ki a miómát, hanem pl. itt). Sőt ha fontosabb tudnivalókat egyben megírod magadról akkor nekünk is segítesz, hogy célzottabb tanácsot adhasunk.

Technika korában mi abban próbálunk meg segíteni, hogy az általad leírtak alapján tanácsot adunk, hogy mit lehetne tenni, de ez nem helyettesítheti a személyes konzultációt orvossal, természetgyógyásszal vagy más hozzáértő szakemberrel.

Jelenleg azok közül ami Téged érdekelhet 2 ingyenes 25 perces személyes tanácsadásra lehet bejelentkezni. Az egyik az arcdiagnosztika  a másik pedig bionom terméktanácsadás. Arc, pulzus, nyelv, köröm, testalkat sokat elárul rólunk egy jó szakértőnek, amit a netes levelezés nem tud pótolni! Az idő rövidsége miatt nem ér fel egy teljeskörű konzultációval, (de nem is kell érte fizetni!) viszont mindkét kolléganő nagyon hozzáértő, és a fontosabb kérdésekben, problémákban útmutatást tudnak nyújtani és tanácsot is kaphatsz az elsőként legfontosabb beszednivalókról, életmódváltásról. Szerintem érdemes elmenni.

A lényeg az életmódváltásban rejlik, amit csak Te tudsz megtenni! Nem mindig egyszerű és sokáig is tarthat, lehetnek hullámvölgyek, visszaesések is közben, de akik belevágtak nem bánták meg. Velejárója a rengeteg olvasás és utánajárás is. Több ezer hozzászólás van itt az oldalon és rengeteg cikk, így néha nem egyszerű kiigazodni köztük, de azért vagyunk, hogy segítsünk. Velem történt rovatban az Olvasók írták meg saját tapasztalataikat akár az életmódváltásukról is.

Tedd fel a kérdéseidet bátran, várjuk!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Profi munka!

Csak annyit akartam írni, hogy NAGGGYYYON KLAFÁK az új figyelemfelkeltők a jobb felső sarokban! ;)

Mindegyik nagyon ütős, de nekem a segélykiáltásos tetszik a legjobban, mert a legtöbb ember valóban elnyomja őket, és legyint, hogy "Ilyen kis bajai mindenkinek vannak, mégis élünk.", pedig komoly baj korai hírnökei is lehetnek, és pont az első jelzésekkor lehet a legolcsóbban és legeredményesebben visszafordítani a folyamatot.

Értékelés: Nincs

Mellrák műtét miatti seb kezelése

Ezt a tartalmat átmozgattuk, itt elolvashatod.

Értékelés: Nincs

Személyes tanácsadóm

Klikk a nevemre, menüben EVP adatok, de csak ezt látom:

Akihez fordulhatsz segítségért

Partnerkód: 6
Felhasználói név: AntalVali.com (AntalVali.com)
Vagy még túl korai, később nyer csak meg valaki? 
Köszi a választ!
Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta's picture

A személyes tanácsadói rendszer

évekkel ezelőtt megszűnt, kedves Cric6ms, viszont itt, az antalvali.com oldalon a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segítségedre lenni - ezt mondhatom minden kollégám nevében :)

Várjuk üzeneted,

Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Oh, köszönöm

Oh, köszönöm a felvilágosítást! 

Sokáig keresgéltem az oldalon a választ a kérdésemre, mielőtt feltettem, de erre még csak utalást se találtam  Most már viszont megnyugodtam! 

Szép hétvégét kívánok mindenkinek! 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

privát üzenet engedélyezése?

sziasztok,

bocs, ha figyelmetlen vagyok, de nem jövök rá, h az adatlapomon hogyan állíthatom be a privát üzenetek engedélyezését. 

köszi

Értékelés: Nincs
Henn Mónika's picture

Privát üzenetek engedélyezése

A fenti cikkben, a "Profil szerkesztése" alfejezetben klikk a piros linkre!

Értékelés: Nincs

bionom oldal használat - okostelefonról

sziasztok!

 

Azt hiszem, nem a megfelelő helyre írok, de nem találtam meg, hogy hova kellene. 1.2 napja Iphone készüléken keresztül BIONOm oldalatok nem tudom használni. 

Nem tudok navigálni, átméretezni, megjelenik az oldalon 2 gomb kategóriák ls hozzászólások, de azon kívül bármire kattintanék nem jutok előre, és nem is tudok webe nézetre sem váltani.

Naponta olvaslak Titeket, és sokszor csak telefonon használatával. Segítsetek, hogy mit tegyek, hogy újra a telefonon keresztül is tudjalak Titeket olvasni. a narancssárga oldal a megszokott szerint működik. 

Bocsánat, ha írtatok valahol róla, de nem találtam.

Egyéként macintos gépról is a jobb bal oldali menüpontok sokkal szellősebbek, a régi nézet nekem valahogy jobban átlátható volt.

Köszi:

Ági

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta's picture

Bionom okostelefonról

Kedves Ági!

Webmesterünk már megtalálta a hibát, ha minden igaz már javította is, de mindenképpen dolgozik rajta. Különben "csak" az i-okról nem működött (az enyémről nem tudtam nézelődni, de Pároméról könnyen sikerült, Neki nem iphone-ja van.)

Niki

Értékelés: Nincs

Ezt mindenkinek el kelle(ene) olvasnia!

Régebb óta olvaslak Benneteket, de ez az összefoglaló nagyon-nagyon hasznos volt! Mehetne ki hírlevélbe minden olvasónak!

Köszönöm,

Timci

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

250 kérdéses útmutató

Sziasztok!

Csak én nem látom sem belinkelve sem pedig a cikk végén a 250  kérdést tartalmazó dokumentumot? Pedig nagyon érdekelne!

Nagyon köszi!

Kati

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Anita D.'s picture

Re: 250 kérdéses teszt

Kedves kati13!

Igazad van, valóban nem került feltöltésre a dokumentum. Köszönjük az észrevételt, orvosoltuk a problémát. A 250 kérdéses tesztet megtalálod csatolt fájlként a bejegyzés végén. :)

Szép napot!

Anita

Értékelés: Nincs

belső kereső

Sziasztok!

Az miért van szereintetek, hogy az oldal belső keresője az oldal betöltéskor egy pillanatra megjelenik nálam a bal felső sarokban, de betöltés után egyből el is tűnik, így nem tudok írni bele. Bocsánat, biztos, hogy valami helyi beállítási probléma, de nem találom a megoldást. Remélem, ti esetleg tudjátok!

Köszi: I

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel