Az orvosok 75%-a saját magának nem adna kemoterápiás kezelést

Az orvosok régen azt gondolták, hogy ha egy beteg vérét lecsapolják, akkor testét megtisztítják a "gonosz" fertőzéstől vagy megbetegedéstől. Ezzel szemben csak azt érték el, hogy a beteg ember sokkal gyengébb lett, nem tudott megküzdeni a kórokozókkal. 

Kérdőívek azt mutatják, hogy továbbra is négy orvosból egy hajlandó kemoterápiának alávetni magát annak egész testre és immunrendszerre vetülő pusztító hatása és a rendkívüli alacsony sikerességi rátája miatt. Megfejelve ezt még azzal a ténnyel, hogy a rákos beteségek mindössze 2-4%-a reagál valamit is a kemoterápiára és mégis majdnem minden fajta rákra alkalmazzák, a kilátások nem túl rózsásak. 

orvosok_75_01

A felmérések McGill Cancer Centerben készültek 118 rák szakértő orvos körében. Arra kérték az orvosokat, hogy képzeljék el azt, hogy rákosak és válasszanak hat különböző "kísérleti" terápia közül. Ezek az orvosok nem hogy a kemoterápiás megoldást nem választották, kérdezésre azt is elmondták, hogy családtagjaikat sem engednék, hogy végigcsinálják a kezelést! Mit árul ez el Önnek erről az archaikus betegség kezelési módszerről? 

Ezek a felmérések nagy hatással vannak az általános közvéleményre is a legtöbb nyugati társadalomban. A kezelésben való bizalom hiánya az orvosok felől lassan átsugárzik már a betegek felé és egyre többen fordulnak a természetes orvoslás felé, ahogy ez az 1900-as évek elején is volt, mielőtt az orvostudomány és a gyógyszeripar ennyire korruptá vált volna. 

Egy emelt szintű toxicitás valójában az utolsó dolog, amire bármilyen lénynek szüksége van a fertőzések, ill. betegségek elleni védekezésben. 

Auto-immun betegségek főleg akkor alakulnak ki, amikor az emberek az élelmiszerrel, ivóvízzel, oltóanyaggal vegyi anyagokat visznek be szervezetükbe. Ilyenek a mesterséges édesítőszerek és a környezetszennyezésből fakadó ártalmak is. A kemoterápia a testet borzalmas mérgekkel tölti fel. Az orvosok, rákszakértők, kutatók már tudják ezt, de a gyógyszergyárak nyomására még mindig nem javasolnak helyette alternatív megoldásokat, étrendkiegészítőket, gyógynövényeket és szuper-élelmiszereket. 

A rák legyőzésének útja a méregtelenítés és az immunrendszer felerősítése, nem pedig tovább rongálása és vegyszerekkel való elárasztása. Az orvosok tudják, mennyire abszurd a kemoterápia ideológiája. 

A kemoterápia nagyon kevés sikerrel jár vastagbél-, tüdő-és mell rák esetében, ahogy ez az elmúlt évtizedben már dokumentálásra is került. 

Lehet, hogy tényleg csak szélsőséges véletlen, hogy bár az orvosok 75%-a nem hajlandó saját magát vagy családtagjait alávetni a kemoterápiás kezelésnek, a betegek 75%-ának viszont felírja azt? A költséges kemoterápia és a gyógyszeripari "csúszópénzek" azt sugallják szó sincs véletlen egybeesésről. 

További források: 
http://www.indiadivine.org 
http://www.curenaturalicancro.com/2-physicians-refuse-chemo.html 
http://www.nytimes.com/2011/09/19/opinion/economic-bleeding-cure.html 
http://breastcancercover-up.com/  
http://cancercentre.mcgill.ca/research/ 
http://www.globalhealingcenter.com 
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2001350/ 


További Hírszem: 

Forrás: 
http://naturahirek.hu/az-orvosok-75-a-sajat-maganak-nem-adna-kemoterapias-kezelest/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Hozzászólások

8 hónapos csecsemőnek, kemó előtt

Sziasztok,

kérlek segítsetek!

Kisbabánk csontvelőátültetés előtt áll. Mielodiszpláziás szindrómával diagnosztizálták, nem termel a csontvelője elég trombocitát, de a neutrofil- és a vörös vértestszáma is alacsony (most transzfúziófüggő, kb 10 naponta kap trombocitát). A transzplant előtt egy hétig (a dokik szerint) "alacsony toxicitású" kemót fog kapni, amivel megölik a csontvelőjét, hogy az új sejteket befogadhassa. Kizárólag anyatjetet kap egyelőre, az alacsony trombocitaszáma születése óta fennáll. Kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e olyan termékeket ajánlani, amiket vagy neki adhatok, vagy anyatejen kersztül kaphatna, amik erősíteni tudnák kemó előtt, ill. kemó alatt, és enyhíteni tudnák a kemó mellékhatásait. Egyedül a porbiotikumoktól vagyunk eltiltva, az alacsony neutrofilszám miatt. Tudom, hogy ez szakértői kérdés, de kérlek irányítsatok akkor a megfelelő szakértőhöz, akivel akár priviben is egyeztethetünk ezekről.

Nagyon köszönöm!

Értékelés: Nincs
B.Kinga's picture

Úgy gondolom, ő fog tudni segíteni

Szia sointunen!

Nagyon sok erőt és mielőbbi jó egészséget kívánok nektek!!!

Arra kérlek, ezzel a kérdéssel keresd fel Ládi doktort; úgy gondolom, ő fog tudni segíteni nektek, akár "csak" azzal,  hogy elirányít a megfelelő szaksegítséghez!

Itt találhatod az elérhetőségeit!

Csupa szépet kívánok nektek!

Értékelés: Nincs
somzsofi's picture

Shang-gung klub

Sziasztok!

Engem is érdekelne a shang-gung elsajátítása!

Kérlek szóljatok, hogy mikor és hol lesz oktatás.

Köszönöm,

Zsófi

Értékelés: Nincs

Én kicsit egyszerűbben fogom

Én kicsit egyszerűbben fogom fel ezt az állapotot (a társadalom betegségnek, nevezi) ha bármikor is daganatos beteg lennék, én nem tennék ellene, jöjjön aminek jönnie kell.(Kaszáljunk a kaszással!) de ez csak az én véleményem.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Rika38's picture

*Hodgkin*

Soha ne tudd meg, hogy milyen a kemo és sugárterápia, nekem volt benne részem sajnos, és azt kell, hogy írjam, hogy egy pokoli rossz érzés ezen átesni, és földolgozni,é s együtt élni azzal, ami utána következik! Főleg olyan esetben, ha az orvos közli, hogy soha nem fog gyógyultnak nyílvánítani! Ha most döntenem kellene, nem vállalnám be újra!

Értékelés: Nincs

Ez általában addig igaz, amíg

Ez általában addig igaz, amíg be nem kovetkezik a baj. Az élni akarás pedig előjon az emberből, mihelyt bekovetkezik a baj. Amerikában minden évben kb. 25 kutatóorvostól veszik el a diplomáját, kutatását, laboratóriumát, mert rájonnek milyen egyszerű a rák gyógyítása. A világon nagyon sok ember abból él, hogy a rák kezelésével kapcsolatos termékeket árulják gyógyszernek nevezve. Minden rák gyógyítható. Nem szabad pénzt adni a rákkutatására, mert már rég megvan, de akkor mi lenne az amerikai gyógyszeriparral, miből keresne ennyi pénzt. További szép napot Brigi

Értékelés: Nincs

Nehéz dolog ez - legalábbis

Nehéz dolog ez - legalábbis az ahogy most reagálok a kommentedre.  Ahogy most írok, utána vagyok egy beszélgetésnek amit egy kedves ismerősömmel folytattam néhány napja, aki hagyományos úton vált tünetmentessé(a dokik úgymondják meggyógyult). Egyszóval már nem méhnyakrákos.

Mivel én még soha nem voltam ,,halálos" beteg ezért nem is tudhatom mit jelent az mikor az orvos bejelenti a ,,megmondhatatlant". De rájöttem, hogyha az lennék is, az eredmény miatt senki mást nem szabadna felelőssé tennem mint saját magam.A külső tényezők -helytelen táplálkozás egészségtelen táplálékok(étel,ital) káros szenvedélyek, vagy a nemfeltétlen akaratlan környezeti hatások(vegyipermetezések) - csak mind mint elősegítő jelenségként szerepelhetnek a betegség kialakulásában, de nem mint OK!

 A kedves hölgyismerősöm lehet hogy életében nem dohányzott, nem ivott, nem használt narkotikumokat, próbált természetes és egészséges táplálékokat magához venni, de mindig ott volt benne a félsz ettől a világtól(és annak minden megpróbáltatásaitól) amiben élünk, és a kezelések alatt ötlött fel benne a gondolat mi lenne ha erőt venne ezeken a rossz érzéseken, és elegedné, mert ezek csak érzések amik jönnek mennek(mint a szerelem)  Minden ettől függ hogy tudjuk ezeket kezelni. Dehát ez bizonyított már, mint tudjuk mindannyian ugye!!

Egy gyerekkori jópajtásom januárban a kórházi ágyán mesélt nekem mik nyomasztották évtizedekig, amúgy tüdődaganatműtét előtt állt(dohányzott, fémipari ártalom is terhelte) nem érte meg a műtétet. Túl sok bizonyíték nekem nem kell már.

És tudnám sorolni napokig az eseteket.

 Fingom nincs hogyan reagálnék igazából arra a bizonyos hírre első felindulásomban.Lehet hogy sírnék vagy berúgnék, vagy ötvözném a kettőt.

Így igaz tényleg nincs gyógyíthatatlan rák, csak nem eléggé megtömött pénztárca

 

 

Értékelés: Nincs
Antal Vali's picture

És lehet, hogy ezzel teszed a legjobbat

Hisz elfogadod a tényt, hogy rákos vagy, azaz tudomásul vetted a figyelmeztetést a szervezeted részéről, hogy valamit nagyon [email protected] csináltál eddig...

A legtekintélyesebb rákterapeuták azt vallják, hogy a rák gyógyításában csak maximum 49 % a matéria, és minimum 51 % a lélek és az elme...

A betegség elfogadása felér a gyógyulással, vagy azzal, hogy elfogadod a halál tényét, amitől nem félsz...

A gyógyult rákosok már tudják, hogy a lélek ( feltétel nélküli szeretet pl.) és az elme sokkal hatékonyabb gyógyszer, mint bármilyen csodaszer a világon...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Na most én a több mint 3

Na most én a több mint 3 évtizedem alatt, szinte mindent megtettem azért, hogy ennek a kórnak a ,,jogos tulajdonosává" váljak.Hálistennek minden okés velem, az ördögnek sem kellek.

  Varázsoljunk egy kicsit: mi lenne, ha azok akik ezt az oldalt olvassák, immunisak lennének a daganatokra???

 

 

Értékelés: Nincs

csatlakozom!

jó ötlet: mindenki képzeljen az antalvalis közösség köré egy finom aranyszínű lepel képében védettséget! Vagy csak gondolati síkon kívánjon jót minden olvasónak (bár miért zárnánk ki a nem olvasókat?! Mindegy: kinek mire futja...) Egyébként valóban működik: engem mindig megerősít a gondolataimban, amikor érzem, hogy milyen sokan vannak itt és mindenkinek az a célja, hogy magát, a környezetét vagy az egész világot egy kicsit jobbá tegye. És ezért hajlandó tenni, akár egy mosollyal, vagy egy sóskalevél elrágásával, vagy teljes beobással minden fronton segítve.  Köszi Nektek, Vali, szakértők, olvasók!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Nyugi nyugi ez egy új dolog

Nyugi nyugi ez egy új dolog még erről nem sokan tudunk. Majd ha mindenki számára tudatossá válik hogy maga a lélek is valójában anyag, akkor ki tudna mindenki lépni ebből gondolati síkon és valójában tehát.

Nem tudom egy oldalon járunk e: hallottál már a kvantum varázslásról??? (a legdurvább amit hallottam és tapasztaltam)

Értékelés: Nincs

nem új dolog ez

fogalmam sincs, mennyit tudok, de sokat érzek az ilyesmiről. Hallottam a kvantum mátrixról, ha erre gondolsz. Szerintem egy oldalon járunk.

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta's picture

No, azt hiszem

a Shang-gung számodra még többet fog adni, mint eddig gondoltam :)

Szerintem még egy-két hét és nekikezdhetünk! A helyszín már adott, a többit is hamarosan rendezem - még bele kell rázódnom a gyerekekkel a nyári szünetbe (akkor fogom látni, hogy mikor tudok elszakadni hétről-hétre, ugyanis arra gondoltam, hogy csinálhatnánk klubbot :) ), de utána ABBA SEM HAGYJUK! :)

Niki

Értékelés: Nincs
Évke's picture

Niki és a Shang-gung

Kedves Niki!

Engem érdekelne ez a dolog, beindult már? Mik a tervek? Bár nem vagyok pesti, de megyek mostanában.

Üdv Évke

Értékelés: Nincs
Varga Nikoletta's picture

Shang-gung "klub"

még nem indult be, rajtam múlik - főképp...

A helyszín adott (bionom főhadiszállás) , az időpont is (csütörtökönként 6 óra körül kezdenénk - kb. 1 órát lennénk együtt, bár ebből maga a gyakorlatsor kb. 18 perc), csak drága gyermekeim szünidei elhelyezése akadozik...

Filózgattam, hogy hogyan is légyen a "shang-gungozás"... legyen egy egyszeri tanfolyam, amikor megtanuljuk, aztán utána mindenki saját belátása szerint gyakorolja, teszi magáévá a technikát. ... Úgy döntöttem, hogy inkább legyen egy Esemény, egy jókedvű, vidáman együtt eltöltött idő, amikor is hétről-hétre eljárjuk és folyamatosan sajátítjuk el a gyakorlatsort - ki-ki a maga tempójában-, miközben jól érezzük magunkat. Ez folyamatos bekapcsolódási lehetőséget is nyújtana, nincs szükség kezdő és haladó csoportokra - legalábbis az első fél évben :-D

Úgy tervezem, hogy július második felében akár el is kezdhetnénk...

Niki

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel